Nieuws
rss


 

20.10.2015

Koop uw Renault Master op de webshop

Online - heel eenvoudig

Renault Trucks start met webshop voor de master

Vanaf nu kan je bij Renault Trucks een Master bestelwagen kopen via een webshop. Je kunt heel gemakkelijk een keuze maken uit drie modellen en de bestelwagen 24/24 online bestellen. Om het systeem te lanceren ontvangt de klant een extra korting van 200 euro. De voordelen van de dealer blijven behouden, vermits de bestelwagen nog steeds op een professionele manier kan worden onderhouden door de Renault Trucks dealer.

Ga naar de webshop www.renaulttrucksmaster.be

Voor alle duidelijkheid. Wie een Renault Master op maat wil, kan daarvoor natuurlijk altijd rechtstreeks bij een dealer terecht. “Maar met de online verkoop mikken we op een bepaald type klanten”, zegt LCV manager Robin Van Droogenbroeck. “Er zijn mensen die een courant model zoeken en net die kan je via onze webshop kopen. We bieden drie modellen aan. Om de klanten een duwtje in de rug te geven, krijgt de klant een extra korting van 200 euro.”

Voorlopig staan deze drie modellen op de webshop: de Renault Master 135.35FG L2H2 GC, de Renault Master 135.35FG L3H2 GC en de Renault Master 165.35FG L3H2 GC. De klant kan kiezen uit twee lengtevarianten en twee motorisaties. De voertuigen zijn onmiddellijk uit stock leverbaar zijn. Voor wie dus dringend op zoek is naar een nieuwe bestelwagen is dit een handige oplossing. De prijzen starten vanaf 19.900 euro.

“Met deze onlineverkoop willen we een ruimere markt bespelen”, zegt Robin Van Droogenbroeck. “Voor vrachtwagendealers ligt de focus vaak op service op maat en er is een beperkt aantal garages. Daarom geeft de online verkoop een mooie aanvulling. Op deze manier bieden we ook ondersteuning voor onze dealers want het zijn zij die de wagen uiteindelijk zullen leveren. We hopen het verkoopproces op die manier te versoepelen en te versnellen.”

Wie naar de website surft, heeft drie keuzes. Je kan klikken om een beeld te krijgen van een van de drie voertuigen. Je krijgt dan de volledige uitrusting te zien met foto’s en je kan er de brochure downloaden. Als je beslist om online een Master te kopen, worden je gegevens verstuurd naar de dealer. Die neemt contact met je op, maakt een bestelbon en regelt de levering en de betaling. Wie liever wat anders wil dan een van de drie stockmodellen, kan een offerte vragen op maat. Om de drempel zo laag mogelijk te houden, hoef je slechts vier velden in te vullen.

Bestellen kan via www.renaulttrucksmaster.be

rss