Over ons

Optimum Magazine

20 JAAR BETROUWBAARHEID

ÉDITO

RENAULT TRUCKS K:
ONBERISPELIJKE
BETROUWBAARHEID

Al twintig jaar reikt Optimum Magazine transportprofessionals over de hele wereld de hand. Ook in dit nummer nemenwe u mee naar verscheidene landen. Zo bezoeken weeen klant in de buurt van het Italiaanse Parma, die zich specialiseert in het vervoer van voertuigen over het schiereiland. Vervolgens bezoeken we Litouwen, waar een Renault Trucks K bij elk weertype wordt ingezet om wegenin de streek rond Vilnius te onderhouden. En we brengeneen bezoek aan Marrakesh in Marokko, waar de XTREM Days werden georganiseerd, een evenement waarbij klanten uit veertig landen voertuigen uit het bouw- en mijnbouwgamma konden testen. Lees hun getuigenissen uit eerste hand.

Renault Trucks innoveert al twintig jaar om zijn klanten alsmaar betere voertuigen te bieden waarmee ze nog efficiënter kunnen werken. Ook Optimum Magazine staat al twee decennia lang aan uw zijde om u te helpen en te informeren.

Geniet van dit verjaardagsnummer!

Bruno Blin 
Voorzitter van Renault Trucks

 


 

Optimum Magazine, het klantenmagazine van Renault Trucks speciaal voor de transportsector, is vanaf heden gratis te downloaden in de App Store. De gedrukte versie heeft een oplage van 200.000 en wordt uitgegeven in meer dan 100 landen. De digitale versie is beschikbaar in 18 talen en biedt een uitgebreid aanbod aan interactieve content: 360° views van in- en exterieur, handige navigatiefuntie, slideshows, animaties en video’s.

Het magazine kan nu gratis gedownload worden in de App Store en is volledig herontworpen om maximaal te profiteren van de mogelijkheden van een tablet. Het biedt veel aanvullende mogelijkheden, zoals 360° views van het exterieur, zodat de lezer uitgebreid kennis kan maken met de verschillende modellen door de truck te draaien en in te zoomen op de details. De iPad applicatie biedt tevens de mogelijkheid om het interieur van alle kanten te bekijken door de iPad te draaien en kantelen, zodat het lijkt alsof men er zelf in zit. En de digitale versie van het magazine bevat veel video’s die de content ondersteunen.

Download in App Store