Vervangings-onderdelen, Services

PARTS4U Club

Wij belonen uw loyaliteit

Registreer u op Parts4U en krijg exclusieve kortingen op originele Renault Trucks onderdelen.

Met Renault Trucks Parts4u kunt u nu genieten van exclusieve promoties en speciale aanbiedingen op alle originele onderdelen gedurende het ganse jaar.

Parts4U zal u volgende voordelen geven :

  • Korting op originele onderdelen
  • Speciale aanbiedingen op accessoires
  • Flexibiliteit, alle vouchers kunnen in ons ganse netwerk gebruikt worden
  • Exclusieve aanbiedingen voor Parts4U leden

 

Wanneer u lid wordt van Parts4U zult u een gepersonaliseerde ledenkaart krijgen en per kwartaal een boekje met kortingvouchers, deze vouchers zijn in te ruilen bij uw lokale dealer.

Parts4u brengt u mooie acties en promoties. Elk kwartaal zult u een voucher ontvangen waarmee u originele Renault Trucks onderdelen kunt aanschaffen die u geld zullen doen besparen. Het is zeer makkelijk om u in te schrijven … start nu met besparen op uw onderdelen.

Dingen die u moet weten

Hoe kan ik lid worden ?
Heel eenvoudig, klik op de onderstaande link en vul het inschrijvingsformulier. Het is ook mogelijk dit met uw lokale Renault Trucks dealer te bespreken en u zo in te schrijven.

Hoe kan ik mijn vouchers gebruiken ?
Uw Parts4u vouchers zijn inwisselbaar in heel het Renault Trucks netwerk in België en Luxemburg. Neem ze samen met uw lidkaart mee naar de dealer en de korting zal automatisch op uw factuur te zien zijn.

Zal elk aangekocht onderdeel met korting zijn?
Neen, per kwartaal zenden we een boekje met vouchers naar u met exclusieve aanbiedingen. Elk kwartaal staan er andere onderdelen in de kijker zodat u het hele jaar door de beste aanbiedingen en prijzen krijgt.