Over ons

Webshop Master

Bestel online: 24/24, gemakkelijk, promo prijzen

Koop uw bestelwagen of vrachtwagen online in de webshop

U kunt bij Renault Trucks op een heel eenvoudige manier een Master bestelwagen, een Renault T-Drive of een Renault D-Drive bestellen via de webshop. Maak uw keuze uit de verschillende modellen op het moment dat u het beste uitkomt en bestel uw voertuig 24/24 online aan zeer interessante prijzen. Alle voordelen van de dealer blijven behouden, vermits de bestelwagen of de truck nog steeds op een professionele manier kan worden onderhouden door uw Renault Trucks dealer.

De voertuigen zijn onmiddellijk uit stock leverbaar zijn. Voor wie dus dringend op zoek is naar een nieuwe bestelwagen of truck is dit een ideale oplossing.

Wie naar de website surft, heeft drie keuzes. U kunt op uw gemak meer productinformatie bekijken van  de voertuigen. Als u beslist om online een Renault Master of een Renault T-Drive of een Renault D-Drive te bestellen, dan worden uw gegevens verstuurd naar de dealer. Die neemt contact met u op, maakt een bestelbon en regelt de levering en de betaling. Als u liever een bestelwagen of truck aangepast aan uw behoeften wilt, dan kunt u heel gemakkelijk een offerte op maat aanvragen.Bestellen kan via www.renaulttrucksonline.be.