NIEUWS


 

30.04.2018

25ste TRUCKS SERVICEPUNT BEKROONT UITDAGEND VERBOUWINGSJAAR

Garage Car & Truck Service is sinds vorig jaar een officieel Renault Trucks Servicepunt. Samen met dealer Van Hove Truck Center helpen ze alle Renault-trucks in het Waasland op de baan. “Het afgelopen jaar focusten we daarop en deden we grondige verbouwingen aan ons bedrijf”, zegt Michel Van der Vieren. Samen met zijn echtgenote Veronique De Leenheer runt hij de garage in Belsele. Voor Renault Trucks is dit het 25ste Trucks Servicepunt in België.

Grote verbouwingen

Om een waardig Renault Trucks Servicepunt te worden, waren aanpassingen nodig. “Ons magazijn verdubbelde, waardoor we meer onderdelen op voorraad hebben. Klanten kunnen dus nog sneller geholpen worden”, legt Veronique uit.

Er kwam ook een extra verdieping met een archiefruimte en refter bij in de garage. Andere ruimtes kregen een herschikking. Het onthaal veranderde helemaal van look, en er werd een aparte ruimte gebouwd voor de olievaten. “We schaften ook nog een extra palenbrug en nieuwe uitleesapparatuur aan”, zegt Veronique.

Bij Garage Car & Truck Service wisten ze het afgelopen jaar wat doen. “Maar we hebben het ervoor over. We geloven in de Renault Trucks-kwaliteit en hun service”, vult Michel aan. En 1 jaar servicepunt, dat werd gevierd met een hapje en drankje. Het pittige werkjaar kreeg zo een mooie bekroning.

1e servicepunt in de regio

Car & Truck Service covert samen met Renault Trucks-dealer Van Hove Truck Center in Beveren het Waasland. In het westelijke deel van deze regio zijn ze hét aanspreekpunt voor Renault Trucks. Zowel voor het onderhoud als voor nazicht of pannes helpt Car & Truck Service. Ook wie een Renault Truck wil aanschaffen of administratieve ondersteuning voor zijn of haar voertuig nodig heeft kan bij hen terecht.

Car & Truck Service bestaat al 12 jaar en startte heel kleinschalig op de Oude Baan in Waasmunster. Ondertussen zetten 10 werknemers zich mee in voor het bedrijf. “Ons basisidee? Op een snelle en efficiënte manier voertuigen herstellen, zodat de chauffeur gauw terug de baan op kan”, sluit Veronique af.