NIEUWS


21.12.2018

Dakar 2019: aanval op de duinen van Peru

Editie 41 van de Dakar gaat dit weekend van start. De Tsjechische MKR-stal is geheel voorbereid op deze uitzonderlijke rally die van 6 tot en met 17 januari 2019 in Peru zal worden verreden.

Met 3 robuuste vrachtwagens in de race bij de teams van Mammoet Rallysport (rijdt met een Renault Trucks Sherpa en een Renault Trucks K520) en het Riwald Dakar Team (rijdt met een Renault Trucks K520), hoopt MKR een podiumplaats te kunnen bemachtigen.

De rally zal dit jaar zeer zwaar zijn, met een parcours dat ongetwijfeld flinke emoties bij de rijders zal losmaken. De rit begint en eindigt in de befaamde Peruaanse hoofdstad Lima. Het programma van deze 100% Peruaanse rally omvat 3 competitiezones en een totale afstand van 5000 kilometer, waarvan 3000 door de duinen van Ica.

Bij het rijden van de zware en zandrijke etappes in de Peruaanse woestijn vertrouwt Mammoet Rallysport opnieuw op de stuurmanskunsten van Martin van den Brink en Janus van Kasteren, die worden bijgestaan door Wouter de Graaff, Erwin van de Bosch, Frank van Hoof en Mitchel van den Brink. Dankzij de rijtechniek en ervaring van de bestuurders en hun vaardigheden op het gebied van precisienavigatie begint het team vastberaden en vol vertrouwen aan de rally.

Renault Trucks wenst Mammoet Rallysport heel veel succes!

Renault Trucks wenst team MKR heel veel succes!