NIEUWS


16.06.2014

DE MAXISPACE CABINE VOOR DE RENAULT TRUCKS T HIGH

meer ruimte en comfort

Een voertuig dat speciaal voor het langeafstandsvervoer is gemaakt, de Renault Trucks T High heeft een vlakke vloer en 2,5 m breedte achterin de cabine. Maar voor bestuurders die nog meer extra comfort willen is er nu de Maxispace cabine die nog meer opbergruimte en een inklapbare tafel voorziet.

Met zijn vlakke vloer, 2,5 m breedte achterin en stahoogte van 2 m, is de Renault Trucks T nu al het ideale werkinstrument voor langeafstandsvervoer. Maar nu kan de bestuurder ook kiezen voor nog meer opbergmodelijkheden en toepassingen. De Maxispace cabine biedt drie specifieke interieur aanpassingen.

Ten eerste heeft de Maxispace cabine extra opbergruimte in plaats van een bed bovenaan. Dit bestaat uit 3 verlichte compartimenten van 36 cm hoog met rolgordijnen.

Verder een tafel van 81 x 60 cm, ingebouwd in de slaapbank, die met een druk op de knop uitgeklapt kan worden. Na de maaltijd kan het opgevouwen worden tegen de achterwand van de cabine. Het bevat ook een anti-vibratie opslagruimte, opgedeeld in compartimenten, die een dubbele set borden, messen, vorken en kleine lepels bevat.

Tot slot heeft de chauffeur nog extra opbergruimte in de vorm van een schuiflade onder de bestuurderszetel. Dit is hoe de Maxispace cabine van de Renault Trucks T nog meer comfort biedt aan chauffeurs die opbergruimte en comfort aan boord als prioriteit beschouwen.

Bekijk meer