Nieuws


17.08.2015

DE RENAULT TRUCKS C XLOAD: DE 8X4 UIT DE VEDERGEWICHTKLASSE

Ultralichte vrachtwagen

De Renault Trucks C XLoad, die specifiek bedoeld is voor het betontransport en perfect zowel op de verharde weg als offroad kan worden ingezet, is de kampioen van het nuttige laadvermogen in zijn klasse. Dankzij een door de Franse UTAC gecertificeerd leeggewicht van slechts 9.200 kg kunnen transporteurs met de robuuste en ultralichte vrachtwagen hun leveringen optimaliseren en daardoor hun rendabiliteit verhogen.

De Renault Trucks C XLoad 8x4, met dubbele wielen achteraan, heeft een door de Franse keuringsorganisatie UTAC gehomologeerd leeggewicht van slechts 9.200 kg. De Renault Trucks C XLoad, die geschikt is voor zowel de verharde als de onverharde weg, combineert een uitzonderlijk nuttig laadvermogen met de tractie, de robuustheid en het comfort van het C-gamma.

De vrachtwagen behoudt alle kwaliteiten van de Renault Trucks C en combineert die met een lichtere uitrusting zoals tanks en velgen van aluminium. De Renault Trucks C XLoad richt zich hoofdzakelijk op de sector van het betontransport en is voorbereid voor de installatie van een mixer, wat de tijd nodig voor de opbouw vermindert.

De Renault Trucks C XLoad, de kampioen van het nuttige laadvermogen, transporteert tot 8 m³ beton. Transporteurs sparen daardoor om de 16 ritten één rit uit, met grote besparingen voor grote werven en daardoor een hogere rendabiliteit als resultaat.