Nieuws


17.11.2015

Keukens Bogaert EERSTE EN VEELBELOVENDE SAMENWERKING MET RENAULT TRUCKS

Optimaal laadvermogen en maximale betrouwbaarheid

Keukenspecialist Keukens Bogaert uit Stekene heeft zijn eerste drie Renault Trucks-vrachtwagens gekocht. De voertuigen zijn ondertussen al even in gebruik en  beheerder Gerry Waterschoot heeft het gevoel dat hij de juiste keuze heeft gemaakt. Hij legt ons uit waarom.

“De keuze voor het model D2.0 van 6,5 ton was heel eenvoudig: dit model beantwoordde perfect aan onze behoeften”, steekt Gerry Waterschoot van wal. “De drie voertuigen, die deel uitmaken van een vloot van 6 bedrijfsvoertuigen, zullen door onze mensen gebruikt worden om de keukens en interieurkasten naar de klanten te brengen, en daar de installatie uit te voeren. Ze werden volledig ingericht voor dit doel.” Het robuuste chassis met U-vormige stalen langsliggers biedt zowel een optimaal laadvermogen als maximale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bovendien kan de chauffeur zich op zijn taak concentreren dankzij de boordcomputer, de cruise control op het stuurwiel en het navigatiesysteem met touch screen van 5,8 inch.

Het is voor het eerst dat Keukens Bogaert samenwerkt met de Franse constructeur. “Het zijn de eerste drie vrachtwagens van Renault Trucks. In het verleden deden we een beroep op een ander merk, maar de nieuwste Renault Trucks-modellen boden het beste antwoord op al onze eisen. Het is nog maar een tijdje dat ze in gebruik zijn, waardoor het nog te vroeg is om conclusies te trekken naar verbruik en betrouwbaarheid. Toch denk ik dat we terecht gekozen hebben voor Renault Trucks”, aldus Gerry Waterschoot.

Keukens Bogaert werkt samen met Renault Trucks-dealer ATC Van Damme uit Lochristi. “Zowel de eerste kennismaking als de samenwerking tot de levering van de voertuigen verliep vlot en correct. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met deze concessiehouder”, voegt Gerry Waterschoot er aan toe.