NIEUWS


24.11.2016

Geslaagde Renault Trucks opbouwersdag

Band tussen dealers en opbouwers versterken

Renault Trucks organiseerde speciaal voor opbouwers een uniek event op vrijdag 18 november. Naast workshops was er ook een netwerkingsmoment. Doel was om de opbouwers beter te informeren over de mogelijkheden voor opbouw op de Renault Trucks en bestelwagens en om de band tussen dealers en opbouwers te versterken.

De showroom was omgebouwd en bood een zeer specifieke Renault Trucks beleving. De unieke zwarte Renault T  High Edition, de rode C440 6x4 K en de witte D12 P 4x2 trokken samen met de speciaal bestickerde Renault Master alle aandacht.
De dag startte om 9 uur met een introductie over Renault Trucks. Dit werd gevolgd door een uiteenzetting over de Renault Trucks body buildersite. Daarna was er een sessie over techniek en werden de af-fabriek oplossingen voorgesteld. Zeer interessant was het netwerkmoment met de verkopers van de Renault Trucks dealers.

Sabrina Geens, Homologation Engineer Renault Trucks Belux, is zeer tevreden over het evenement. “De opkomst en interesse voor dit opbouwersevenement overtrof al onze verwachtingen. Meer dan 130 personen hebben deelgenomen. Ik ben ervan overtuigd dat dit soort evenementen de relatie tussen onze verkopers en de opbouwers versterkt, en dat de opbouwers meer aandacht zullen schenken aan onze trucks.”