NIEUWS


15.05.2019

GROUP OP DE BEECK KOOPT TWEE SPLINTERNIEUWE RENAULT TRUCKS T 480 HSC’S

125 mensen aan de slag, 83 trekkende voertuigen in dienst: Group Op De Beeck uit Olen is een referentie in de verwerking van organische reststromen. Sinds kort hebben ze twee nieuwe Renault Trucks T 480 HSC’s (high sleeper cab’s) in dienst. Wat ze daarmee doen, vertelt Ivan Van Mechelen, al zeven jaar Fleet Manager bij Group Op De Beeck.

"René Op De Beeck begon in 1960 als uitbater van een AVEVE winkel. Doorheen de jaren werden de activiteiten echter uitgebreid. In 1992 nam de zoon van René, Geert, de touwtjes in handen. Anno 2019 zijn we actief in zowat alles wat met de verwerking van organische neven- en reststromen te maken heeft: van compost tot boomschors, afvalverwerking en mestverwerking, veevoeder, maar ook in biogas, energieproductie en nutriëntrecuperatie. We zijn actief in de Benelux, maar ook veel in Frankrijk, Spanje, Portugal en Duitsland".

"Transport is niet onze core business, maar we voeren alle transporten voor opvrachten en retours wel in eigen beheer uit. Zo kunnen onze klanten ook daarvoor steeds op ons rekenen voor de beste en meest efficiënte oplossing", aldus Ivan Van Mechelen.

"We hebben daarvoor 83 trekkende voertuigen in dienst voor zowel kiptrailers, walking floors, tankwagens, huiftrailers als afzetcontainers. Het hele pakket, dus. Onlangs kochten we twee nieuwe Renault Trucks T 480 HSC’s aan, in full option. Onze chauffeurs rijden lange afstanden, dus we kiezen steeds voor maximaal comfort. Uiteindelijk gaat het om hun werkplaats en leefruimte waar ze meerdere dagen per week in vertoeven.
We kozen voor Renault Trucks omdat we er al geruime tijd hele goede resultaten over horen. We hebben twee Franstalige chauffeurs in dienst, die aangaven graag met Renault Trucks te willen rijden. Wij waren ook benieuwd om eens een Renault Truck te testen, dus dit was het ideale moment. We zetten de trekkers in in het kipvervoer van compost en aardappelbijproducten. Onze chauffeurs zijn er nu al een maand mee aan het rijden, en zijn meer dan tevreden. We zijn er dan ook van overtuigd dat ze hiermee het maximale resultaat zullen halen!", besluit Ivan Van Mechelen

Group Op De Beeck is klant bij de vlakbij gelegen moderne Renault Trucks garage Noyens Trucks op de Geelseweg te Olen.