NIEUWS


10.04.2019

NIEUWE ROBUUSTE C VOOR TAKELDIENST JAN DE NIL

PECH ONDERWEG? DAN IS DE KANS BESTAANDE DAT JE OPGEPIKT WORDT DOOR TAKELDIENST JAN DE NIL. DIT BEDRIJF UIT WOLVERTEM BIJ MEISE IS AL BIJNA DERTIG JAAR ACTIEF OP DE BELGISCHE WEGEN. MÉT RENAULT TRUCKS.

Zaakvoerder Pieter De Nil vertelt: “De takel- en transportdienst werd opgestart begin de jaren 90 door mijn vader Jan De Nil. Vijf jaar geleden nam ik de zaak over. Ik werk er in mijn eentje, dus doe naast het zaakvoeren en het rijden ook nog de andere administratieve taken zoals boekhouden. Je kan me zowat overal tegenkomen. Waar klanten stilstaan, rij ik naartoe. Meestal ben ik actief in de driehoek Antwerpen-Leuven-Gent.” Takeldienst Jan De Nil takelt zowat alles, van bromfietsen tot bussen en vrachtwagens.

Nieuwe Renault Trucks C

"Het contact met de klanten gaat voornamelijk rechtstreeks of via garages, en sporadisch eens via een verzekeringsmaatschappij.  Ik heb hiervoor drie vrachtwagens en een paar bestelwagens in de vloot. Eentje dient voor ongevallen, eentje voor zwaardere bestelwagens, en eentje voor vrachtwagens en bussen. Allemaal Renault Trucks. Zo lang ik me kan herinneren, rij ik met Renault Trucks. Prijs/kwaliteit is het gewoon de beste keuze. Mijn jongste vrachtwagen is nu negen jaar oud, mijn oudste veertien. Die laatste zit nu rond de 300.000 kilometer en heb ik recent vervangen door de nieuwe Renault Trucks C”, aldus Pieter De Nil.

Ik werk al sinds jaar en dag samen met garage Truck Service in Londerzeel. Daar gaan de vrachtwagens jaarlijks op onderhoud. Ik rij vooral veel rond de kerktoren en doe op zich dus niet genoeg kilometers om er een onderhoudscontract op te zetten. Met de drie vrachtwagens samen rij ik ongeveer een 110.000 kilometer per jaar. En in wat kan je dat beter doen dan een Renault Truck? Het rijcomfort is top, en ik rij er al zo lang mee dat ik intussen van buiten weet waar elk knopje staat. Qua ergonomie moet je toch niet meer hebben?”, besluit Pieter.