NIEUWS


27.04.2018

Renault Trucks aanwezig op We Are Transport 2018

1 tem 3 juni 2018

Renault Trucks is aanwezig op het vernieuwde Salon We Are Transport in Brussels Expo van 1 tem 3 juni 2018. Op de stand in Hal 5 wordt zowel het zware als het lichte gamma voorgesteld.

Het tweejaarlijkse Truck & Transport maakt plaats voor de nieuwe WE ARE TRANSPORT beurs. TLV en FEBIAC hebben nu beslist om hun know-how te bundelen en een uniek salon te organiseren. We Are Transport heeft plaats van 1 tem 3 juni 2018 in Brussels Expo. Dit gemeenschappelijke event richt zich tot iedereen die in de uitvoering van zijn activiteiten dagelijks nood heeft aan rollend materieel en alle soorten toebehoren. Renault Trucks zal 3 voertuigen tentoonstellen.

Er wordt uitgepakt met een T High Sleeper 480 Pk, compleet uitgerust met onder andere het T High Edition pack dat veel comfort biedt en een mooie robuuste look heeft. Dankzij een hoger laadvermogen, efficiëntere motoren en diensten met de recentste innovaties om het verbruik te verlagen, zet Renault Trucks een nieuwe stap in zijn streven om van een vrachtwagen een echt winstcentrum te maken.

Het tweede voertuig is een imposante Renault Trucks C 6x4 voorzien van 13 L motor met 480 Pk met AJK containerhaaksysteem. Dit voertuig kan ook uitgerust worden met Optitrack: het aandrijfsysteem met hydraulische motoren in de voorwielen bezorgt de truck tijdelijk extra tractie maar het beperkt tegelijk het brandstofverbruik en vrijwaart een hoog nuttig laadvermogen.

Het derde voertuig is een Master ‘Renault Trucks edition’. Hij is beschikbaar in verschillende configuraties met MTM van 2,8 tot 4,5 ton. De Renault Master, verdeeld door Renault Trucks, heeft een klein rood plaatje op de zijdeur met opschrift “by Renault Trucks”. Zo weet de klant dat hij kan rekenen op 100% service op maat. Dat wil zeggen dat Renault Trucks de mogelijkheden samen met de klant  uit denkt om ervoor te zorgen dat de bedrijfswagen aangepast is aan de werkzaamheden. Onze slogan is dan ook niet voor niets 100% service op maat.

Overzicht voertuigen:

 

Tijdens dit evenement zullen er foto's worden genomen met als doel de sfeer en de producten te tonen. Deze foto's kunnen verspreid worden via de R enaultTrucks website en de Renault Trucks sociale media. Voor uw rechten lees de privacyverklaring.

Bekijk meer