Nieuws


17.01.2017

Renault Trucks breidt online aanbod op webshop uit

Renault Master, T-Drive & D-Drive

Ruim 1 jaar geleden introduceerde Renault Trucks als eerste in België een webshop om online een Master bestelwagen te bestellen. Gezien het succes, wordt het aanbod in de webshop nu uitgebreid met de vrachtwagens. Renault Trucks speelt hiermee in op de wens van veel klanten om eenvoudiger zaken te doen.

“De webshop is een succes. Om te voldoen aan de vraag van klanten en om een nog completer aanbod te kunnen doen, breiden we ons online aanbod verder uit”, vertelt Johan Saveniers, commercieel directeur bij Renault Trucks BeLux.

Voordien was het aanbod in de webshop beperkt tot drie verschillende modellen van de Master aan scherpe nettoprijzen. De klant kan kiezen uit twee lengtevarianten en twee motorisaties. Vanaf heden zijn naast de Master van Renault Trucks ook een Renault Trucks T 4x2 trekker met 460 pk en een Renault Trucks D 12 tons bakwagen met 210 pk online te bestellen.

De Renault Trucks T wordt in de webshop aangeboden via de eenvoudige T-Drive formule met vaste maandprijs. Geen kleine lettertjes en onverwachte kosten. De klant kan dus elke maand zorgeloos zijn werk doen. De Renault Trucks T-Drive is gebaseerd op een complete dienstverlening en is direct leverbaar. Bovendien wordt er extra aandacht besteed aan een zuinig verbruik dankzij 12 maanden gratis brandstofrapportage. Heel interessant voor de klant is de flex-lease formule, waarbij men al na 24 maanden kosteloos kan uitstappen.

De Renault Trucks D is een ideale distributietruck. Wendbaar, robuust en zuinig, met veel comfort in de compacte distributiecabine. Ideaal voor de stad. De Renault Trucks D-Drive is gebaseerd op een complete dienstverlening. De klant kan dus elke maand zorgeloos zijn werk doen. De klant kan zijn opbouw bepalen en Renault Trucks kan deze opbouw voorzien op een Renault Trucks D chassis in stock, hierdoor wordt een snelle levering met een op maat gemaakte truck gecombineerd.

“Uit onze gesprekken met klanten komen verschillende voordelen van online zakendoen naar voren. Zo bespaart het hen naast kosten ook veel tijd, spreekt het scherpe tarief hen aan en blijkt transparantie erg belangrijk. Onze webshop komt hierin tegemoet en genereert op deze manier heel wat leads. We zijn blij dat we het aanbod nu kunnen uitbreiden”, besluit Johan Saveniers.

Bestel uw Renault Truck of Master online: www.rtshop.be

Bekijk meer