NIEUWS


 

02.12.2013

Nieuw: Renault Trucks D Cab 2M

Nieuw voertuig voor stadsdistributie

RENAULT TRUCKS LANCEERT EEN NIEUW STADSVOERTUIG: DE Renault Trucks D CAB 2 M

Renault Trucks breidt zijn aanbod stadsvoertuigen uit dankzij de lancering van een nieuw voertuig: de Renault Trucks D Cab 2 m, ontwikkeld in samenwerking met Nissan Motor Ltd. Dit voertuig, verkrijgbaar van 3,5 tot 7,5 ton, is ideaal voor de distributie in stedelijke gebieden van gemiddelde tonnage.

Renault Trucks breidt zijn gamma uit met de lancering van een nieuw voertuig, de Renault Trucks D Cab 2 m, verkrijgbaar van 3,5 tot 7,5 ton en ontwikkeld in samenwerking met Nissan Motor Ltd. Dankzij dit nieuwe aanbod dekt de constructeur alle behoeften van zijn klanten door een volledig voertuigengamma van 2,8 tot 120 ton aan te bieden.

De Renault Trucks D Cab 2 m is ideaal voor de distributie in stedelijke gebieden van gemiddelde tonnage. Dankzij zijn compactheid, in combinatie met de frontstuurcabine, is het voertuig inderdaad zeer wendbaar in de stad. Voor volmaakt rijcomfort kan het voertuig in de versie van 7,5 ton met een geautomatiseerde versnellingsbak worden uitgerust.

De interieurinrichting is bedacht voor het comfort van de bestuurder: alle bedieningselementen bevinden zich binnen handbereik  op het dashboard . De ruime cabine beschikt over talrijke opbergvakken die het leven van de bestuurder aan boord gemakkelijker maken.

Alleen het buitendesign van de Renault Trucks D Cab 2 m weerspiegelt al de kwaliteiten van het voertuig; het is de visuele vertaling van een betrouwbaar, efficiënt en robuust instrument. Het is een werktuig dat ontworpen is om zijn opdracht doeltreffend te vervullen, dat winst gaat opleveren, dat de klant niet in de steek zal laten en dat zijn bestuurder met trots zal vervullen.


Meer informatie over de Renault Trucks D Cab 2 m