NIEUWS


10.09.2014

RENAULT TRUCKS ZAL HET MEEST MODERNE GAMMA PRESENTEREN OP DE IAA 2014

In Hannover, van 25 september tot 2 oktober

Renault Trucks zal het meest complete en meest moderne voertuigengamma van de markt voorstellen op de IAA 2014 in Hannover, van 25 september tot 2 oktober. Van de nieuwe Renault Master (2,8 ton) tot de Renault Trucks K (120 ton MTTG), stuk voor stuk voertuigen met efficiëntie, rentabiliteit en robuustheid als hoofdkenmerken. Deze voertuigen zullen worden tentoongesteld in hall 17, stand A05.

Van 25 september tot 2 oktober 2014 stelt Renault Trucks op het IAA zijn complete gamma voertuigen voor, dat in 2013 volledig werd vernieuwd om klanten een perfect, robuust en doeltreffend middel ter beschikking te stellen, waarmee ze zich volmaakt van hun taak kunnen kwijten.

Renault Trucks zal op zijn stand zijn oplossingen naar voren brengen voor het terugdringen van het verbruik en het verhogen van de rentabiliteit van zijn voertuigen: het design van de voertuigen, de wagenparkbeheersoplossing Optifleet, opleidingen in zuinig rijden, of nog OptiTrack, een systeem dat een bouwvoertuig tijdelijk extra aandrijfkracht verschaft zonder dat het daarom meer verbruikt dan een gewoon voertuig.

Renault Trucks zal op zijn stand ook een primeur voorstellen, namelijk een conceptvoertuig dat bol staat van de oplossingen die het in de toekomst mogelijk moeten maken het verbruik nog meer te doen dalen.

Tentoongestelde voertuigen: