NIEUWS


05.11.2014

RENAULT TRUCKS KOMT MET ZES T 460 HET WAGENPARK VAN EUROGAUME BINNEN

snelle en flexibele kwaliteitsservice

Renault Trucks komt met groot machtsvertoon het wagenpark van Eurogaume binnen.  Door zes 'T'-voertuigen aan te kopen toont Eurogaume dat het door de voertuigen met het ruitlogo gecharmeerd is. Maar ook het feit dat het servicepunt van Herbeuval zo dicht in de buurt ligt, speelde een doorslaggevende rol in de beslissing.

Het bedrijf Eurogaume (Jamoigne), dat in 1970 is opgericht, is actief in de sector van het algemene transport, met kiepauto's, koeltransport en glasvervoer met binnenladers. Ze rijden naar diverse bestemmingen, overal in Europa. De 'T' die door dit bedrijf wordt aangehouden, is de T 460. Pascal Mazuis, lid van de raad van bestuur van het bedrijf: "Om verschillende redenen hebben we beslist om het T-model van Renault Trucks in ons wagenpark op te nemen. Allereerst is er de nabijheid van garage Herbeuval, die ons een snelle en flexibele kwaliteitsservice biedt. Vervolgens zijn er ook nog de eigenschappen van de voertuigen zelf. Het is een beetje te vroeg om nu al definitieve conclusies te trekken maar de 'T' lijkt betrouwbaar en zuinig. Bovendien beschikt hij over een doelmatig ingerichte cabine. Wij hebben voor de T 460 gekozen omdat dit voertuig het best met ons gebruik op het vlak van vermogen overeenkomt. Hij zal worden ingezet voor alle soorten vervoer die wij aan onze klanten aanbieden."
De zes nieuwe 'T'-voertuigen worden in een wagenpark van 95 motorvoertuigen en 150 getrokken voertuigen opgenomen. De werkplaatsen van Eurogaume zorgen voor het gewone onderhoud.

International Truck of the Year 2015
"Het is een mooie referentie".  Aldus het commentaar van Pascal Mazuis over de titel International Truck of the Year 2015 die door de 'T' in de wacht gesleept werd. Een referentie waarmee Eurogaume voortaan kan zwaaien met zijn eerste zes Renault Trucks T.