NIEUWS


19.10.2016

Renault Trucks lanceert de T High Edition

Kom deze speciale editie testen

Renault Trucks biedt een speciaal pack High Edition aan voor zijn T High-gamma. Als topmodel binnen het langeafstandsgamma van Renault Trucks wordt de T High met zijn High Edition-pack uitgerust met tal van uitrustingselementen die zijn design benadrukken en het comfort en het leven aan boord verbeteren. De T High Edition kan vanaf heden getest worden in heel het Renault Trucks netwerk.

Met zijn perfect vlakke vloer is de Renault Trucks T High, als waardige opvolger van de Renault Magnum, zeer ruim en valt hij bijzonder in de smaak bij langeafstandschauffeurs. Om het comfort voor de bestuurder te maximaliseren, biedt Renault Trucks nu het speciale pack High Edition aan.

De T High Edition onderscheidt zich op de weg door een elegante lakkleur naar keuze, aluminium velgen en een aankleding in carbon-look. Daarnaast wordt het cabinedesign extra benadrukt door fijne rode lijnen.

In het interieur vindt de bestuurder dezelfde fluwelen esthetiek terug met als extra lederen zetels. Om het comfort van de bestuurder nog te verhogen zijn in de T High Edition beide armsteunen van de chauffeurszetel en het stuur in leder uitgevoerd. Uitrustingselementen die perfect passen bij de interieursfeer van het T-gamma: zeer zachte verlichting dankzij spots langs de gang wanneer de bestuurder uitrust en rode lichten voor een optimaal comfort tijdens nachtelijke ritten.

De T High Edition kan beschikken over een 13 liter-motor van 440 tot 520 pk met common-rail-injectiesysteem. Voor optimale prestaties inzake brandstofverbruik kan hij worden uitgerust met het Pack Fuel Eco+, inclusief Optivision, de voorspellende snelheidsregelaar met gps van Renault Trucks. Hij krijgt ook aerodynamische uitrustingselementen, zoals vaste windgeleiders op het dak en uitklapbare windgeleiders op de zijkanten.

Het voertuig werd op de FIA Truck Grand Prix in Zolder voorgesteld aan het grote publiek en kan nu getest worden in heel het Renault Trucks netwerk.

Bekijk meer