Nieuws


14.05.2014

JENCAR BVBA VALT VOOR DE CHARME VAN DE RENAULT TRUCKS T 520

een buitengewoon comfort

De industriële carrosseriewerkplaats Jencar uit Welkenraedt breidt sinds enkele jaren haar werkterrein uit door zich op het internationale transport te richten. Voor de samenstelling van zijn wagenpark heeft het bedrijf een beroep op Renault Trucks gedaan.

 

Het wagenpark bestaat momenteel uit 4 Magnums en 2 Premiums. Om het merkimago van het bedrijf hoog te houden heeft Jonathan Kohnen zich ontfermt over het design van alle voertuigen. Hetzelfde geldt voor de nieuwe T520. Met zijn volledig geïndividualiseerde stijl zal deze truck zeker niet onopgemerkt over de Europese wegen rijden. De ontwikkeling van de T520 gaat echter veel verder dan het esthetische kader.  Ze ligt ook aan de basis van een buitengewoon comfort voor de bestuurder, zonder het raffinement van de uitrustingen van de cabine te vergeten. Dit alles gaat bovendien gepaard met een uitstekende afwerking.

 

Jencar heeft voor de nieuwe Renault Trucks T 520 gekozen om twee belangrijke redenen: eerst en vooral, de uitstekende commerciële relaties in het verleden met de dealer Lens Motor, maar ook de succesvolle onderhandeling over bijzondere voorwaarden zoals de verlenging van de garantie.

Deze nieuwe aanschaf door de carrosseriewerkplaats, die nauw met Lens Motor samenwerkt, is in alle vertrouwen verlopen. Bovendien verleent de Renault Trucks T 520 niet alleen zijn nieuwe design aan het wagenpark, hij draagt ook tot een duidelijke verbruiksvermindering bij. Deze rendementsprestatie beantwoordt perfect aan het beleid van het bedrijf dat naar continue verbetering streeft.