Nieuws


05.12.2017

Renault Trucks T Alpine groot succes

Limited Edition! Nog 10 exclusief voor België

Renault Trucks lanceerde de speciale serie "T High Edition – Team Alpine". Als vlaggenschip binnen het langeafstandsgamma krijgt de T High in zijn Team Alpine-versie tal van uitrustingselementen die zijn design in de kleuren van de Franse renstal in de verf zetten. Hij wordt voorzien van een Euro VI Step C-motor van 13 liter met 520 pk en common-rail-injectie. Voor optimale prestaties inzake brandstofverbruik wordt hij uitgerust met het Pack Fuel Eco+, dat ook Optivision omvat, de voorspellende cruise control met GPS van Renault Trucks. Wereldwijd werd de speciale serie Team Alpine beperkt tot 125 genummerde exemplaren. In België zijn er al 5 besteld en zijn er momenteel nog 10 verkrijgbaar.

Geïnspireerd door de samenwerking tussen Renault Trucks en de Alpine-renstal ontwikkelden de designteams op basis van de typische merkkarakteristieken een speciale serie die in het teken staat van elegantie en succes: "We zijn trots op deze prachtige beperkte serie in de kleuren van het raceteam, die aansluit bij de designtaal van het merk Alpine. Net als de designers van Alpine met de seriewagen deden, heeft het designteam van Renault Trucks prachtig werk geleverd om de typische Franse knowhow en elegantie tot uiting te brengen," aldus Philippe Sinault, oprichter van de renstal Signatech-Alpine.

Design

Aan de buitenkant onderscheidt de Renault Trucks T High Edition – Team Alpine zich door zijn chique witte parelmoerlak, die gecombineerd wordt met accenten in de kleuren van Alpine. Het design van de cabine wordt in de verf gezet met verfijnde details als een achteruitkijkspiegelbalk en aluminium velgen in het mythische Alpine-blauw met subtiele oranje accenten

Aan de binnenkant wordt de chauffeur ondergedompeld in dezelfde elegante sportief-chique sfeer, met een tweekleurige lederen zetelbekleding en een dashboard met aluminium sierelementen in Alpine-stijl. Om het comfort van de chauffeur verder te verhogen zijn in de T High Edition – Team Alpine beide armsteunen van de chauffeurszetel en het stuur uitgevoerd in geperforeerd leder. De uitrusting staat in het teken van een optimaal comfort aan boord, met een panoramisch dashboard, een uitneembare relaxruggensteun, en een flexibel onder- en bovenbed die meer ruimte bieden om te rusten.

Voornaamste standaarduitrusting

De T High Edition – Team Alpine wordt voorzien van een Euro VI Step C-motor van 13 liter met 520 pk en common-rail-injectie. Voor optimale prestaties inzake brandstofverbruik wordt hij uitgerust met het Pack Fuel Eco+, dat ook Optivision omvat, de voorspellende cruise control met gps van Renault Trucks. Hij krijgt ook een aantal aerodynamische uitrustingselementen als een vaste dakspoiler en wegklapbare zijfenders. Voor een maximale veiligheid van zowel de chauffeur als de andere weggebruikers is deze speciale serie uitgerust met het Pack Protect, dat bestaat uit adaptive cruise control, bochtverlichting, en xenonkoplampen.

Download de brochure >

Bekijk meer