NIEUWS


30.04.2015

RENAULT TRUCKS T-FOTOWEDSTRIJD

Deel uw foto van een Renault Trucks T

Renault Trucks nodigt u uit om deel te nemen aan een fotowedstrijd rond de Renault Trucks T, de internationale vrachtwagen van het jaar 2015. Ga naar de website truckersgallery.renault-trucks.com om één van de 60 te winnen schaalmodellen in de wacht te slepen!


  • Hoe neemt u deel aan deze wedstrijd?

Post een foto van een Renault Trucks T op de site truckersgallery.renault-trucks.com. Vergeet niet een vinkje te plaatsen naast «Ik neem deel aan de Renault Trucks T-fotowedstrijd en stem in met het reglement.» Uw foto zal worden geëvalueerd alvorens ze wordt weergegeven in de Truckers Gallery van Renault Trucks.

  • Wat is de uiterste datum om deel te nemen?

De wedstrijd is gestart op 1 april. U hebt nog de tijd tot 31 augustus om deel te nemen.

  • Hoe worden de winnaars bepaald en welke prijzen zijn er te winnen?

De 10 eerste winnaars worden gekozen door een jury. De 50 andere winnaars worden geloot. Er zijn 60 schaalmodellen te winnen! Bekijk ze op: http://truckersgallery.renault-trucks.com/dotations

  • Wat is de Truckers Gallery ?

U hebt zin om een foto van een Renault Trucks-vrachtwagen te delen? Via de Truckers Gallery kunt u uw foto delen met andere hartstochtelijke liefhebbers van ons merk, maar u kunt er ook Renault Trucks-vrachtwagens van over de hele wereld ontdekken.

 

Veel geluk en dat de besten mogen winnen!