NIEUWS


 

05.03.2014

Renault Trucks T offensief bij Vansteeland

"Wij appreciëren vooral de goede service en het vlotte contact"

Vansteeland Trucks heeft de voorbije weken een tiental nieuwe langeafstandstrucks Renault Trucks T geleverd aan verscheidene transportbedrijven. De Renault Trucks-dealer met vestigingen in Brugge en Izegem wordt door de klanten alom gewaardeerd en werd daarvoor al meerdere keren verkozen tot Best Dealer. De klanten appreciëren vooral de goede service en het vlotte contact.

Zelfstandig chauffeur Christophe Callebaut schafte zich een Renault Trucks T 440 T4x2 E6 High Cab aan. Daarmee vervoert hij hoogtewerkers en vorkheftrucks van Gunco naar de klanten. “Het is een fantastische wagen”, vindt hij. “Heel comfortabel en met een perfecte zithouding.” Als nieuwe klant is hij vol lof over de service bij Vansteeland. “Alles wat ik heb gevraagd, staat op de wagen. Ik heb me laten overtuigen om de High Cab te nemen en ik heb het me nog geen seconde beklaagd. Ik heb ’s avonds nu zelfs minder last van mijn knieën dan vroeger toen ik een wagen had met drie treden. De vier treden van de nieuwe trekker staan dicht bij elkaar zodat je je knieën minder belast bij het in- en uitstappen.”

Vervoerbedrijf Maes Norbert nam vier trekkers T 460 in gebruik en heeft er bij Vansteeland nog eens drie besteld. Het bedrijf uit Lichtervelde is al bijna een halve eeuw klant bij Vansteeland Trucks. “Wij rijden al sinds de jaren zeventig met Renault Trucks”, zegt dispatcher Pascal Maes. “Wij hebben een heel goed contact met de verkoper en met de garage.” Vervoerbedrijf Maes Norbert heeft een wagenpark van een twintigtal vrachtwagens die zeven jaar in dienst blijven en daarna door de dealer worden overgenomen.

Expres Transport Coudron uit Moeskroen kocht een Renault Trucks T 440.18 Highcab 4x2. “We hebben een veertigtal wagens van Renault Trucks, zowel vrachtwagens als bestelwagens”, zegt zaakvoerster Nadine Vercruysse. “De prijs/kwaliteit en de service van de garage zijn voor ons de reden waarom we voor Renault Trucks kiezen. Onze chauffeur is heel enthousiast over de nieuwe T-range. Hij apprecieert vooral de stilte en het comfort aan boord en is ook onder de indruk van het design. Omdat hij internationaal rijdt en overnacht in de trekker, zijn ook de ruime cabine en de opbergruimte een sterke troef.”

Het transportbedrijf Decovan is gespecialiseerd in frigotransport naar Engeland. Iedere dag rijden vanuit Kortemark vrachtwagens van het bedrijf naar verschillende adressen in Londen waar de goederen worden geleverd. Decovan nam daarvoor nu een Renault Trucks T 480 HIGH CAB T 4X2 in dienst.

De firma Chris Slabbinck kocht twee trekkers T 460.18 4x2 T. Het transportbedrijf dat ontstond nog voor de Tweede Wereldoorlog is gespecialiseerd in het transport van onder meer zand, gravel en dolomiet. Het bedrijf heeft een modern wagenpark van kippers met laadvermogens tot 32 ton die uitgerust zijn met een eigen weegsysteem. “We kiezen voor Renault Trucks omdat ze technisch heel erg sterk staan”, zegt zaakvoerder Chris Slabbinck. “Maar we kiezen ook voor de uitstekende service van garage Vansteeland uit Brugge.”