NIEUWS


20.02.2018

Renault Trucks T X-ROAD

tweedehandsvoertuig op maat voor werfbenadering

Om een antwoord te bieden op de specifieke eisen van werfbenadering, start Renault Trucks met de commercialisering van de T X-Road 460. Dit tweedehandsvoertuig wordt gereviseerd in de gespecialiseerde werkplaats ‘Used Trucks Factory’, die geïntegreerd is in de industriële site van Renault Trucks in Bourg-en-Bresse.

De T X-Road maakt deel uit van het nieuwe Renault Trucks gamma met tweedehandsvoertuigen op maat. De geselecteerde voertuigen worden op meer dan 200 punten gecontroleerd en omgebouwd in de gespecialiseerde werkplaats ‘Used Trucks Factory’ op de industriële site van Bourg-en-Bresse.

De Renault Trucks T X-Road wordt aangedreven door een 11 liter Euro 6-motor met 460 pk en is verkrijgbaar in 4x2-configuratie. Hij heeft verstevigde koetswerkonderdelen zoals stalen bumpers, ultrasterke traptreden en beschermroosters voor de koplampen. Bovendien is hij geschoeid met 315/80-banden met gemengd profiel en heeft hij een 60 mm hogere bodemvrijheid. De prestaties van de gerobotiseerde Optidriver-transmissie werden opgekrikt dankzij de nieuwe ‘offroad'-modus en de manuele gashendel.

De tweedehandse T X-Road 460 geniet bij levering een jaar of 120.000 kilometer garantie. Die constructeursgarantie dekt alle motor-, transmissie- en brugproblemen en is geldig in alle erkende Europese verkoop- en servicepunten van Renault Trucks. Ze is gekoppeld aan de Europese wegbijstand van Renault Trucks, die 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 ter beschikking staat en een sleepdienst omvat.

De T X-Road is verkrijgbaar bij alle verkooppunten van Renault Trucks in Frankrijk, Spanje, Polen, Hongarije, Duitsland, België en Luxemburg.

De Luxemburgse dealer Stoll Trucks heeft een demovoertuig aangeschaft omdat zij erg veel potentieel zien met dit voertuig. De T X-road beantwoordt aan de eisen van het constructie segment en is bijzonder aangepast aan de groeiende verwachtingen van dit type voertuig op de Luxemburgse markt. Stoll Trucks biedt het voertuig aan in het kader van een complete service, inclusief een onderhoudscontract en zelfs een oplegger in optie. Dankzij dit aanbod genieten de klanten van een onovertroffen verhouding tussen kwaliteit; efficiëntie en TCO.

Bekijk meer