NIEUWS


 

29.05.2018

RENAULT TRUCKS VERLENGT ZIJN GARANTIE OP VERVANGINGSONDERDELEN TOT 2 JAAR

Renault Trucks verlengt de garantie op originele vervangingsonderdelen, die gemonteerd zijn door een door Renault Trucks gekwalificeerde technicus vanaf 1 januari 2018, tot twee jaar. Met die verlengde garantie zonder kilometerbeperking biedt de constructeur de transporteurs de ideale bescherming om in alle rust te kunnen werken.

Renault Trucks biedt zijn klanten voortaan een verlengde garantie van twee jaar – onbeperkt aantal kilometers – voor elk origineel vervangingsonderdeel dat gemonteerd is door een door Renault Trucks gekwalificeerde technicus. De verlengde garantie geldt enkel voor originele onderdelen van Renault Trucks, voor eXchange-onderdelen (vervangingsonderdelen die volgens een strikt industrieel proces worden herwerkt).

In het kader van de verlengde garantie zal het defecte onderdeel gratis worden vervangen door een erkende Renault Trucks werkplaats. De arbeids- en servicekosten worden gedekt, net als de kosten voor eventuele schade aan omliggende onderdelen.

De originele onderdelen van Renault Trucks en de eXchange-onderdelen zorgen ervoor dat het voertuig optimaal blijft presteren en dat de onderhoudskosten perfect onder controle worden gehouden. De onderdelen zijn ontwikkeld en gehomologeerd volgens een lastenboek dat voldoet aan de strengste normen inzake betrouwbaarheid, veiligheid en milieu.