NIEUWS


08.12.2016

Renault Trucks voltallig aanwezig op Truck & Transport 2017

Met trucks en lichte bedrijfswagens

Renault Trucks is weer aanwezig op het Salon van Brussel met twee stands: één op Truck & Transport, dat van 13 tot en met 16 januari plaatsvindt, en één op het salon voor lichte bedrijfs- en vrijetijdsvoertuigen, van 14 tot 22 januari, waar het lichte gamma wordt voorgesteld.

Er zullen 3 Renault Trucks op de stand staan. Er staat de T High Sleeper 480 Pk, compleet uitgerust met onder andere het recent gelanceerde T High Edition pack dat veel comfort biedt en een mooie robuuste look heeft.

Daarnaast is er ook de Renault Trucks T 460 in T-Drive uitvoering: verkrijgbaar uit stock met een maandprijs van 1295€ voor een periode van 60 maanden (met kosteloze uitstapmogelijkheid na 24 maanden voor een maximale flexibiliteit voor de vervoerders).  Zaken doen was nog nooit zo eenvoudig!

Het derde voertuig is een imposante Renault Trucks C 6x4 voorzien van 13 L motor met 440 Pk met alle nodige voorzieningen voor een containerhaaksysteem. Dit voertuig kan ook uitgerust worden met Optitrack: het aandrijfsysteem met hydraulische motoren in de voorwielen bezorgt de truck tijdelijk extra tractie maar het beperkt tegelijk het brandstofverbruik en vrijwaart een hoog nuttig laadvermogen.

Nieuwe 13L motor
De Renault Trucks T met  11L motor  was reeds zeer zuinig maar de twee tentoongestelde voertuigen met de  nieuwe 13L motor met het nieuwe commonrailsysteem, hebben nog gunstigere verbruikscijfers. Deze aanpassingen kaderen samen met de andere productwijzigingen voor de step C emissiewetgeving, waaronder een gewichtsvoordeel tot 114 Kg en  meerdere beschikbare  achterbruggen met een langere overbrengingsverhouding, in het streven naar een optimaal verbruik. Naast de verbeteringen aan de vrachtwagen zelf lanceert Renault Trucks ook nieuwe diensten zoals het Optivision predictive cruise control systeem dat voortaan verbonden is met een gps. Met deze technologie kunnen de schakelstrategie en de rijsnelheid worden aangepast aan het reliëf van het traject.

Kortom, dankzij een hoger laadvermogen, efficiëntere motoren en diensten met de recentste innovaties om het verbruik te verlagen, zet Renault Trucks een nieuwe stap in zijn streven om van een vrachtwagen een echt winstcentrum te maken.

Lichte bedrijfsvoertuigen door Renault Trucks
Op de stand van Renault Trucks in Hal 3 ligt de focus vooral op de Master by Renault Trucks. Hij is beschikbaar in verschillende configuraties met MTM van 2,8 tot 4,5 ton. Er wordt ook veel aandacht besteed aan de samenwerking met Belgische opbouwers. Onze slogan is dan ook niet voor niets 100% service op maat.

Op de stand worden 6 Masters by Renault Trucks voorgesteld. 14 Masters van Renault Trucks met verschillende opbouwen zullen ook te zien op de standen van de opbouwers in Hal 3 en buiten aan de paleizen.

De Renault Master, verdeeld door Renault Trucks, heeft een klein rood plaatje op de zijdeur met opschrift “by Renault Trucks”. Zo weet de klant dat hij kan rekenen op 100% service op maat. Dat wil zeggen dat Renault Trucks de mogelijkheden samen met de klant  uit denkt om ervoor te zorgen dat de bedrijfswagen aangepast is aan de werkzaamheden.

Overzicht voertuigen:

Truck & Transport

Renault Trucks T 480 4x2 High Edition

Renault Trucks T 460 4x2 T-Drive

Renault Trucks C 440 6x4

Auto / Moto / Van

■ Renault Trucks Master L3H2 FWD – special wrapping

■ Renault Trucks Master L4H2 TW – dubbele Cabine – 2 deuren – dakrek – full spec

■ Renault Trucks Master CC FWD met bache en doorschijnende wand Citybox

■ Renault Trucks Master PC met Smartbox en laadklep 1350kg laadvermogen

■ Renault Trucks Master CC FWD met kipper en kast JPM

■ Renault Trucks Master DC FWD plateau Scattolini

Bekijk meer