Nieuws


29.03.2017

Renault Trucks werft 273 operatoren aan in zijn productievestigingen

Dankzij gunstige vooruitzichten

Dankzij gunstige vooruitzichten gaat Renault Trucks in de loop van 2017 over tot de aanwerving van 273 operatoren voor zijn productievestigingen in Lyon, Bourg-en-Bresse, Limoges en Blainville-sur-Orne.

In de loop van 2017 zal Renault Trucks 273 operatoren met een contract voor onbepaalde tijd aanwerven, verdeeld over zijn productievestigingen in Lyon (Rhône), Bourg-en-Bresse (Ain), Limoges (Haute-Vienne) en Blainville-sur-Orne (Calvados).

"Renault Trucks vat 2017 aan met een sterke bedrijfsactiviteit en gunstige verkoopvooruitzichten," aldus Bruno Blin, président van Renault Trucks. "In 2016 hebben we 6% meer trucks geleverd in Europa, en door het activiteitsniveau van onze fabrieken en het vertrouwen dat we hebben in onze ontwikkeling, willen we vandaag investeren in langdurige industriële tewerkstelling."

De vestiging in Blainville-sur-Orne, die gespecialiseerd is in de productie van middelzware trucks en truckcabines, zal 100 van de nieuwe jobs krijgen langs de assemblagelijn, in de plaatwerk- en lakafdeling en voor de logistieke ondersteuning.

De vestiging in Bourg-en-Bresse, die het zware gamma van Renault Trucks assembleert, zal 50 operatoren aanwerven.

De vestiging in Limoges, die zich specialiseert in de revisie van onderdelen en componenten, krijgt 6 nieuwe medewerkers.

De vestiging in Lyon zal ten slotte 117 medewerkers in dienst nemen voor de assemblage van motoren, de assemblage van assen, de perserij en de logistiek.