NIEUWS


 

24.07.2019

Robuuste en comfortabele bouwvoertuigen op Matexpo

Op stand 441 in hal 4 vind je de Renault Trucks voertuigen voor de zware constructie geschikt voor veeleisende werkzaamheden.

Er staan 3 trucks: een Renault Trucks C 480 4x2 Optitrack trekker. Optitrack is een inschakelbare hydraulische aandrijving op de voorwielen die het verbruik en de veelzijdigheid van het voertuig optimaliseert.
Verder wordt er nog een Renault Trucks C 440 6x2 met een containerhaak systeem opgebouwd door AJK en een Renault Trucks C 480 6x4 trekker voor het zware werk met een maximumsleepgewicht van 120T getoond.

De Renault Trucks C heeft een uitstekend nuttig laadvermogen dankzij het geoptimaliseerde leeggewicht o.a. door aluminium tanks en velgen en is uiterst comfortabel voor de chauffeur dankzij de toegankelijke cabine, uitstekende zetels en het overzichtelijke instrumentenbord. Verder heeft de Renault Trucks C een uitstekende tractie, verhoogde bodemvrijheid en de standaard off-road modus op de geautomatiseerde versnellingsbak.

Daarnaast wordt de nieuwe Renault Trucks Master Chassis Cabine "Red Edition" in primeur voorgesteld.
Deze is standaard uitgerust met tal van exclusieve opties om het comfort, de efficiëntie en de veiligheid voor de chauffeur te verbeteren tijdens zijn werkdag. De Renault Trucks Master is beschikbaar in verschillende configuraties met MTM van 2.8 tot 4.5 ton.