NIEUWS


08.08.2017

Robuuste vrachtwagens voor veeleisende werkzaamheden

Matexpo 6-10/9

Van woensdag 06/09 tot en met zondag 10/09 gaat in Kortrijk XPO de 37e editie van Matexpo door, de 3de grootste bouwvakbeurs van Europa. Renault Trucks stelt er opnieuw haar volledige gamma robuuste bouwvoertuigen voor. Op stand 441 vind je naast de trucks voor de zware constructie, zoals een Renault Trucks C 460 Tridem, een Renault Trucks C 480 6x4 met containerhaaksysteem en een Renault Trucks D 2.1 4x4 brandweervoertuig (CCF) ook de Master ‘by Renault Trucks’.

Renault Trucks resideert dit jaar op Matexpo op een andere locatie: in hal 4, op stand 441. Op de stand binnen zullen vier opgebouwde voertuigen tentoongesteld staan.

De Renault Trucks C 460 Tridem configuratie met open laadbak en kraanopbouw wordt gebruikt in de zware bouw. Deze Renault Trucks C Tridem koppelt een hoog laadvermogen aan een goede wendbaarheid dankzij een relatief korte draaicirkel. Aluminium tanks en velgen, schijfremmen, aangedreven tandem met enkele reductie: dankzij het geoptimaliseerde leeggewicht biedt de Renault Trucks C een uitstekend nuttig laadvermogen. De talrijke montagevoorbereidingen zorgen ervoor dat de carrosseriewerkzaamheden sneller en eenvoudiger verlopen. Dat alles wordt vlotjes gecombineerd met een toegankelijke cabine die volledig in het teken staat van het dagdagelijkse werk van de bestuurder en het voertuigonderhoud.

Daarnaast staat de C 480 6x4 met 13 liter motor en containerhaaksysteem van AJK, een robuust uitgevoerde truck voor veeleisende werkzaamheden. De Renault Trucks C garandeert een uitstekende tractie voor toegankelijkheid op allerlei uiteenlopende terreinsoorten; dit dankzij de verhoogde bodemvrijheid en de standaard off-roadmodus op de geautomatiseerde versnellingsbak. Ook zijn er specifieke modellen voor off-roadtoepassingen beschikbaar die een nóg grotere wendbaarheid en bodemvrijheid bieden.

Dé eye-catcher op stand is een Renault Trucks D 2.1 4x4 brandweervoertuig (CCF “Camion Citerne Feu de Forêt ». Deze reddings- en brandweervoertuigen zijn ontworpen voor de meest extreme omstandigheden. Door hun verhoogde bodemvrijheid, aanrijhoek tot 37°, korte draaicirkel, verhoogd aandrijfvermogen dankzij allwheel-aandrijving zijn ze geschikt voor lastig toegankelijk terrein in bossen of landelijke gebieden. De stevige materialen en talrijke hitteschilden van de onderdelen garanderen de veiligheid van de brandweerlieden.

Om het aanbod volledig te maken wordt ook een Master ‘by Renault Trucks’ voorgesteld. Die is beschikbaar in verschillende configuraties met MTM van 2,8 tot 4,5 ton. Er wordt ook veel aandacht besteed aan de samenwerking met Belgische opbouwers. Onze slogan is dan ook niet voor niets 100% service op maat. De Renault Master, verdeeld door Renault Trucks, heeft een klein rood plaatje op de zijdeur met opschrift “by Renault Trucks”. Zo weet de klant dat hij kan rekenen op 100% service op maat. Dat wil zeggen dat Renault Trucks de mogelijkheden samen met de klant  uit denkt om ervoor te zorgen dat de bedrijfswagen aangepast is aan de werkzaamheden.

De tentoongestelde voertuigen:

  • Renault Trucks C 460 Tridem configuratie met open laadbak en kraanopbouw Adam-Antoine
  • Renault Trucks C 480 6x4 met 13 Liter motor en containerhaaksysteem van AJK
  • Renault Trucks D 2.1 4x4 brandweervoertuig (CCF “Camion Citerne Feu de Forêt’’ )
  • Master Chassis Cabine met Scattolini Kipper in aluminium
Bekijk meer