NIEUWS


23.08.2016

SOS Dépannage breidt wagenpark uit met een Renault Trucks D12

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

SOS Dépannage is geen onbekende voor Renault Trucks. De onderneming uit Leudelange (Groothertogdom Luxemburg) heeft al regelmatig beroep gedaan op de Franse vrachtwagenfabrikant. De prijs-kwaliteitsverhouding en de uitstekende kwaliteit van de dienst na verkoop lagen onder meer aan de basis van de meest recente aankoop van een Renault Trucks D12.

SOS Dépannage is o.a. gespecialiseerd in het depanneren en takelen van moto’s, auto’s en bedrijfsvoertuigen tot 7,5 ton. Het bedrijf beschikt bovendien over de nodige knowhow om interventies uit te voeren op elektrische en hybride voertuigen. Het werkterrein bevindt zich in het Groothertogdom Luxemburg en de grensstreek. Hiervoor werkt het samen met een aantal bijstandsorganisaties.

Het wagenpark bestaat uit een tiental vrachtwagens, waaronder drie Renault Trucks. De laatste in de rij is een D12 van 210 pk met enkele cabine en depannage- en afsleepinstallatie. De zaakvoerder van het bedrijf, Jacques Cukier, legt uit waarom de keuze op Renault Trucks viel: “We hebben in het verleden reeds vaak met Renault Trucks samengewerkt. De prijs-kwaliteitsverhouding van deze voertuigen is uitstekend. Ze zijn bovendien zeer betrouwbaar. We zijn nog het meest onder de indruk van de proactieve dienst na verkoop van garage Stoll Trucks. Deze concessiehouder ligt bovendien bij ons in de buurt, wat uiteraard ook een voordeel is. Betrouwbare voertuigen en een kwaliteitsvolle dienst na verkoop zijn heel belangrijk in ons beroep omdat onze voertuigen vaak opgeroepen worden. We moeten letterlijk dag en nacht klaarstaan.”

De voertuigen van SOS Dépannage worden aangekocht met een financiële leasing met aankoopoptie na vier jaar. “Onze voertuigen doen gemiddeld 100.000 km per jaar. Na 48 maanden staat er dus ongeveer 400.000 km op de teller. Op dat moment worden ze door ons doorverkocht omdat de restwaarde nog altijd interessant is”, voegt Jacques Cukier en nog aan toe.

Bekijk meer