NIEUWS


09.10.2020

UITGEBREID AANBOD KOELOPLOSSINGEN

IN SAMENWERKING MET EEN AANTAL PARTNERS BIEDT RENAULT TRUCKS EEN ZEER UITGEBREID AANBOD KOELOPLOSSINGEN AAN OP ZIJN MASTER BESTELWAGENS

 

Renault Trucks dekt alle behoeften van gekoeld transport met zijn compleet aanbod, ook op het gebied van stadsleveringen. De markt voor food delivery groeit snel en vereist koelwagens om snel verse of diepgevroren producten te leveren en de kwaliteit van de goederen te vrijwaren. Het in stand houden van een constante koelcapaciteit gedurende een intensieve distributie, rekening houdend met veelvoudige stops, is dan ook van groot belang.

De Master by Renault Trucks is zo ontworpen dat een gemakkelijke uitrusting met apparatuur en opbouw voor gekoeld transport mogelijk is. Hiervoor werkt het dealernetwerk van Renault Trucks samen met professionele partners zoals BodyConstruct, Gradius, Matthys en JDK om op die manier het koeltransport en (diep)vriestransport in sectoren als voedingsmiddelen, diervoeding, farmacie, gezondheidszorg, planten en bloemen te bedienen. Regelmatig worden er trainingen georganiseerd met de medewerkers van Renault Trucks en verschillende partners in koeloplossingen om de klanten in deze sector optimaal te bedienen.