NIEUWS


 

14.08.2013

VAN HOVE GARAGES NIEUWE CONCESSIEHOUDER RENAULT TRUCKS

Renault Trucks België breidt haar netwerk uit

VAN HOVE GARAGES NIEUWE CONCESSIEHOUDER RENAULT TRUCKS

Vanaf 1 juli 2013 is Van Hove Garages de officiële concessiehouder van Renault Trucks in Berlaar en Herent. Renault Trucks België breidt hiermee haar netwerk uit zodat de klanten in deze 2 regio’s ook op de service van Renault Trucks kunnen rekenen. Deze belangrijke uitbreiding van het netwerk valt samen met de introductie van het compleet nieuwe productgamma van Renault Trucks.

Van Hove Garages bestaat al veertig jaar en is een betrouwbare partner voor de transportwereld. De nieuwe concessiehouder wordt verantwoordelijk voor de verkoop van de complete range Renault Trucks voertuigen. Daarmee biedt ze de transportondernemer een totaalpakket aan vanaf 2.8 ton GVW tot 120 ton GVW.

Van Hove Garages biedt alle services en onderhoud in Berlaar en Herent. Het bedrijf houdt zich ook bezig met trailer-, laadklep- en tachoservice. Tevens voert ze carrosseriewerkzaamheden uit. Als extra service is er Van Hove Mobiel, dat staat voor de verhuur van minibussen, bestelwagens, vrachtwagens en trekkers op korte en lange termijn.

Luc van Hove: “Wij zijn bijzonder trots op het feit dat wij de nieuwe concessiehouder zijn voor ons gebied. Het compleet nieuwe productgamma van Renault Trucks maakt het bovendien mogelijk om onze klanten een perfecte “tool” aan te bieden.”