NIEUWS


29.05.2019

VERBRAEKEN INFRA KIEST VOOR RENAULT TRUCKS

Verbraeken Infra uit Temse is actief in zowat alle ondergrondseen bovengrondse infrastructuurwerken in België, Frankrijk enDuitsland. Dit jaar hebben ze meer dan tien bestelwagens en vijfvrachtwagens bij Renault Trucks besteld.

Het wagenpark van Verbraeken Infra telt zo’n 700 voertuigen: zowelpersonenvoertuigen, bestelwagens als vrachtwagens. Daarin hebbenze veertig bestelwagens en dertien vrachtwagens van Renault Trucks.Dat zijn quasi allemaal drie-assers met kraan en containersysteem.

De bestelwagens zijn zowel enkele als dubbele cabine. Devrachtwagens worden vooral ingezet voor de aan- en afvoer vanbouwmaterialen en het verplaatsen van de werfmachines.

Gunther Wielandt, Chief Operating Officer bij Verbraeken Infra legt dekeuze voor Renault Trucks uit: “We waren 3 jaar geleden aan hetkijken om onze vloot uit te breiden met drie-assers. We zochtenimmers naar vrachtwagens met maximaal laadvermogen in combinatiemet een autolaadkraan en containersysteem. Op dat moment wasRenault Trucks veruit de beste qua prijs/kwaliteit. Tot nu hebben weweinig tot geen problemen gehad en onze chauffeurs die met dezware vrachtwagens rijden, zijn alvast ook heel tevreden”.