NIEUWS


23.05.2014

VIER RENAULT TRUCKS T 520 VOOR HET SAUBER F1 TEAM

productiviteit en comfort

Het Sauber F1 Team zal voor het vierde jaar op rij naar alle Europese Formule 1 Grand Prix evenementen rijden met Renault Trucks voertuigen. Eind april nam het Zwitserse team 4 Renault Trucks T 520 high sleeper cabs in ontvangst om materiaal en personeel naar de race circuits te vervoeren.

Het Europese Formule 1 seizoen ging net van start, met de Spaanse Grand Prix, toen het Sauber F1 Team voor het vierde jaar op rij weer eens haar vertrouwen in Renault Trucks toonde. Eind april nam het Team 4 Renault Trucks T High voertuigen in ontvangst met een DTI 13 520 PK motor en een vlakke vloer. De productiviteit van de Renault Trucks T en het comfort dat de vlakke vloer met zich mee brengt waren twee doorslaggevende factoren in het beslissingsproces.

Het Sauber F1 Team zal de voertuigen gebruiken om personeel en materiaal te vervoeren naar alle Europese Grandrt sauber Prix evenementen. In totaal gebruiken ze een wagenpark van 14 zware en 12 lichte voertuigen van Renault Trucks.

In het bijzijn van team chauffeur Adrian Sutil werden de sleutels van de nieuwe voertuigen overhandigd aan Monisha Kaltenborn, de team manager van het Sauber F1 team. Thomann Nutzfahrzeuge AG, partner en distributeur van Renault Trucks verzorgde de aflevering. De 4 Renault Trucks T’s werden in de kleuren van het team geschilderd.

Bekijk meer