NIEUWS


28.04.2015

Zesde Renault Trucks T voor LDH-Trans

Enthousiaste chauffeurs

ATC De Wilde uit Lochristi leverde een zesde Renault Trucks T aan LDH-Trans. Daarmee breidt het transportbedrijf uit Oostakker zijn vloot uit tot 27 trekkers. LDH-Trans is gespecialiseerd in het vervoer van levensmiddelen.

LDH-Trans is een familiebedrijf dat zich toelegt op de nichemarkt van het maritiem containervervoer. “Wij transporteren vooral levensmiddelen als groenten en/of andere diepvriesproducten, medicijnen, etc. ”, zegt Kathy Den Hert, die samen met haar vader Daniël, haar broer Jürgen en haar moeder Edith het bedrijf leidt. “Daarbij doen we alle grote zeehavens aan zoals Zeebrugge, Antwerpen en Rotterdam. Van daaruit bezorgen we de containers bij klanten in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Als familiebedrijf zijn we heel flexibel en gaan we tot het uiterste om snel en tijdig te leveren. Het is heel belangrijk dat de containers de boot halen.”

Met deze Renault Trucks T 430 zet LDH-Trans opnieuw een stap in de modernisering van zijn vloot. “Met de overschakeling naar Euro 6 zijn we al een tijdje bezig”, zegt Kathy Den Hert. “Voor ons is Euro 6 belangrijk omdat de toegang tot de haven van Rotterdam via Maasvlakte 2 vanaf oktober 2014  alleen nog door deze vrachtwagen mag gebeuren. Onze chauffeurs zijn enthousiast over de nieuwe wagens. Ze volgen nu ook een opleiding om er zuiniger en veiliger mee te rijden.”