Vervangingsonderdelen, services

Optifuel Solutions

Praktische oplossingen om minder brandstof te verbruiken

OPTIFUEL CHALLENGE - GA DE UITDAGING VAN DE RENDABILITEIT AAN

Een voorruit die 12° helt, de trapeziumvormige cabine …Ons nieuwe gamma is ontworpen om het brandstofverbruik terug te dringen. Om onze voertuigen zoveel mogelijk te laten renderen, stellen we u ook een compleet gamma aan diensten en opleidingen voor. Maar dit alles zou geen zin hebben zonder de actieve en geëngageerde bijdrage van de bestuurder die een primordiale rol speelt in het verbruik van het voertuig.

Optifuel Challenge van Renault Trucks is een unieke gelegenheid om zijn knowhow op het vlak van rationeel rijden in de praktijk om te zetten.

Optifuel Challenge…De Europese competitie die de beste ecobestuurder aan boord van een Renault Trucks T zal aanduiden.

VOOR U, CHAUFFEUR, de mogelijkheid om de beste ecologische bestuurder van Europa te worden!

VOOR U, BESLISSER, de garantie van meer besparingen!

ALL FOR FUEL ECO: Brandstofbesparing van de eerste tot en met de laatste kilometer

Renault Trucks denkt met u mee en biedt u verschillende diensten en services om op lange termijn te besparen op uw brandstofkosten en exploitatiekosten zonder aan commerciële rijtijd te verliezen.

Als transportondernemer staat u voor de uitdaging uw rendement te verhogen en tegelijkertijd maatschappelijk verantwoord uw onderneming te leiden. In huidige tijden met lage marges en veel concurrentie geen gemakkelijke opgave. Bovendien streeft u naar een zo hoog mogelijke inzetbaarheid van uw voertuigen en uw personeel. Bij Renault Trucks kunt u rekenen op de laagste kosten per kilometer. Afhankelijk van wat u belangrijk vindt, bieden wij een passende oplossing.

Optifuel Programma voor brandstofbesparing

Het Optifuel Programma bestaat uit:

  • Optifuel Training, een chauffeurstraining die de chauffeur bewust maakt van de mogelijkheden van economisch rijden en die beantwoordt aan de Europese richtlijn voor verplichte nascholing vakbekwaamheid.
  • Optifuel Infomax, een fleet management systeem waarmee rijstijlen verzameld, geanalyseerd en geoptimaliseerd kunnen worden.

U haalt het meeste rendement uit het programma door de Optifuel Training en Optifuel Infomax samen in te zetten, maar dit is niet noodzakelijk. Het Optifuel Programma is ontwikkeld voor het langeafstands-, bouw- en distributiegamma.