Over ons

Optimum Magazine

20 JAAR BETROUWBAARHEID

ÉDITO

ONDERWEG IN DE KOUDE

Na de 20e verjaardag van ons magazine was het hoog tijd om onze formule te vernieuwen. In het nieuwe Optimum magazine ontdekt u nog meer getuigenissen van klanten die op verschillende plaatsen ter wereld en in de meest uiteenlopende sectoren werken. We ontmoeten eerst een Finse transporteur die in moeilijke weersomstandigheden moet werken. Vervolgens houden we halt in Spanje waar we met een schrijnwerker praten over zijn ambacht en zijn Renault Master, om dan te vertrekken naar Kameroen waar we getuige zijn van een indrukwekkend transport van boomstammen in het bos. Dankzij de getuigenis van een specialist in de levering van diepvriesmaaltijden komen we daarna meer te weten over een veeleisende job: diepvriestransport. Vervolgens ontdekt u hoe motoren, of andere voertuigonderdelen, in de toekomst zullen worden gecontroleerd dankzij virtual reality. Bedankt aan de gemeenschap van chauffeurs van de Truckers Gallery, met wie we onze gemeenschappelijke passie voor onze voertuigen kunnen delen.

Veel leesplezier.

Bruno Blin 
Voorzitter van Renault Trucks

 


 

Optimum Magazine, het klantenmagazine van Renault Trucks speciaal voor de transportsector, is vanaf heden gratis te downloaden in de App Store. De gedrukte versie heeft een oplage van 200.000 en wordt uitgegeven in meer dan 100 landen. De digitale versie is beschikbaar in 18 talen en biedt een uitgebreid aanbod aan interactieve content: 360° views van in- en exterieur, handige navigatiefuntie, slideshows, animaties en video’s.

Het magazine kan nu gratis gedownload worden in de App Store en is volledig herontworpen om maximaal te profiteren van de mogelijkheden van een tablet. Het biedt veel aanvullende mogelijkheden, zoals 360° views van het exterieur, zodat de lezer uitgebreid kennis kan maken met de verschillende modellen door de truck te draaien en in te zoomen op de details. De iPad applicatie biedt tevens de mogelijkheid om het interieur van alle kanten te bekijken door de iPad te draaien en kantelen, zodat het lijkt alsof men er zelf in zit. En de digitale versie van het magazine bevat veel video’s die de content ondersteunen.

Download in App Store