Vervangingsonderdelen, services

Originele onderdelen

100% ORIGINE

GENUINE
ORIGINELE ONDERDELEN

Een compleet en veelzijdig aanbod met nieuwe of gereviseerde onderdelen, per stuk of als set, en accessoires.

label genuine

Onderdelen die speciaal zijn ontworpen en goedgekeurd voor Renault Trucks-voertuigen op basis van een eisenpakket dat voldoet aan de strengste criteria voor wat betreft betrouwbaarheid, veiligheid en milieunormen. Deze onderdelen sluiten perfect aan op de mechanische systemen van uw vrachtwagen.

Met onze vervangingsonderdelen blijven de oorspronkelijke prestaties van uw voertuig behouden om aan de eisen van uw beroep te voldoen: mobiliteit, gegarandeerde levertermijnen en veiligheid.

  • Door de constructeur gedefinieerde kenmerken.
  • Lage onderhoudskosten.
  • Internationale garantie van een jaar binnen het hele netwerk van Renault Trucks.
  • Een uitstekende logistiek die garant staat voor een goede beschikbaarheid en snelle levering van uw onderdelen.
  • Een competent netwerk, wereldwijd.


Twee jaar garantie op wisselstukken gemonteerd door een door Renault Trucks gekwalificeerde technicus

U hebt de zekerheid dat we enkel originele Renault Trucks-onderdelen plaatsen. Alle onderhoudswerken worden uitgevoerd door gekwalificeerde technici die voortdurend worden bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de meest recente technologische evoluties. Onze werkplaatsen beschikken over doeltreffende diagnosesystemen, een compleet gamma gespecialiseerde werktuigen en de allernieuwste,
up-to-date documentatie.
Met 2 jaar garantie op wisselstukken die u laat monteren door een door Renault Trucks gekwalificeerde technicus kunt u ons vertrouwen wanneer we u vertellen dat de originele Renault Trucks-onderdelen u de ideale bescherming en de beste verhouding prijs-kwaliteit bieden.

Download de flyer >