Vervangingsonderdelen, services

Renault Trucks 24/7

Renault Trucks 24/7, NON STOP ASSISTENTIE WAAR U OOK BENT > 0800 97 023

Renault Trucks 24/7 logoEen netwerk van experts die u in 16 verschillende talen te woord kunnen staan en die kwalitatief hoogwaardige service- en pechhulpverlening kunnen bieden, 7 dagen per week en 24 uur per dag.

Onze Service 24 technici zijn speciaal opgeleid voor dringende bijstand. Het materiaal waar zij over beschikken, voldoet aan de strikte eisen van Renault Trucks en zij werken alleen met originele Renault Trucks onderdelen. Met behulp van de verzamelde informatie tijdens de diagnose begint de  technicus onmiddellijk aan de reparatie.

Met 70% afgehandelde interventies in minder dan 4 uur en 90% ter plaatse opgeloste storingen bent u zeker dat uw voertuig binnen de kortste tijd opnieuw op de weg is. Vanaf uw eerste oproep kunt u via Internet het verloop van uw interventie volgen.

Eén enkele gesprekspartner, voor een supersnelle interventie

1. U belt de Service 24 lijn en wordt in uw eigen taal te woord gestaan door de Service 24 coördinator
2. U geeft door waar u zich bevindt, wat de problemen zijn en u ontvangt een persoonlijk dossiernummer
3. De dichtstbijzijnde Renault Trucks technicus krijgt de opdracht en komt onmiddellijk naar u toe
4. Uw Service 24 coördinator belt u terug om de geschatte aankomsttijd van de technicus te bevestigen
5. De Renault Trucks technicus komt met zijn servicewagen ter plaatse. Deze is voorzien van de meest gebruikelijke originele Renault Trucks onderdelen en de diagnosetool van Renault Trucks.
6. De coördinator informeert u over de nodige reparatietijd. De reparatie wordt in 90% van de gevallen ter plaatse uitgevoerd.
7. U kunt zo snel mogelijk weer over uw voertuig beschikken.

Vraag om uw 10 cijferige dossiernummer aan uw Renault Trucks 24/7 coördinator. Dan kunt u de voortgang van uw dossier op internet volgen.