Vervangingsonderdelen, services

Renault Trucks Oils

een compleet gamma onderhoudsproducten

RENAULT TRUCKS OILS is een compleet gamma onderhoudsproducten die het hoogst mogelijke prestatieniveau en een optimale verlenging van de olieverversingsintervals garanderen.
Door te kiezen voor het RENAULT TRUCKS OILS, assortiment, aanbevolen door RENAULT TRUCKS, kiest u ervoor om altijd verzekerd te zijn van een perfecte smering, ongeacht het gebruik van uw voertuig. Zo kunt u uw onderhoudskosten optimaliseren door de stilstandtijd van uw voertuig te verkorten.

  • Smeermiddelen, vetten, koelvloeistoffen, AdBlue®, CleanRMAX® en DiagoTrucks vormen een integraal onderdeel van de lopende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten om u de laagste exploitatiekosten voor uw voertuig te bieden.

  • De producten in het assortiment RENAULT TRUCKS OILS zijn af-fabriek op uw voertuig gemonteerd en zijn verkrijgbaar als aftersales bij alle RENAULT TRUCKS-dealers.

 

 

Het productgamma RENAULT TRUCKS OILS is specifiek ontwikkeld op basis van het eisenpakket van RENAULT TRUCKS en getest onder de zwaarste en meest veeleisende omstandigheden. Net als alle originele RENAULT TRUCKS-onderdelen bieden deze producten u de beste garantie voor prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

RENAULT TRUCKS OILS zijn ontwikkeld en verdeeld door TLSP en gecertificeerd door ISO 9001 en ISO 14001.

BESPAAR BRANDSTOF EN BESCHERM HET MILIEU

 

 

De generatie ECO-smeermiddelen uit het gamma RENAULT TRUCKS OILS beschikken over een uitstekende viscositeit en bevatten additieven die de wrijving verminderen. Ze worden voor de complete aandrijflijn gebruikt, wat de volgende voordelen oplevert:

AANZIENLIJKE BRANDSTOFBESPARING
Gemiddeld 1 liter per 100 km, waardoor u op jaarbasis € 1200 per voertuig bespaart *

MINDER UITSTOOT VAN SCHADELIJKE STOFFEN
Gemiddeld 3 ton minder CO2 per voertuig per jaar*
*Op basis van een voertuig dat 120.000 km per jaar aflegt, gebruikmakend van de generatie ECO-smeermiddelen voor de gehele aandrijflijn.

BEWEZEN EN GEVALIDEERDE RESULTATEN
De resultaten zijn gecertificeerd door verschillende instanties (UTAC, Millbrook) en bevestigd door talrijke tests met wagenparken en bench-testen (BMSVI).

De generatie ECO-smeermiddelen vormen een integraal onderdeel van de Optifuel oplossingen van de fabrikant om het brandstofverbruik te verminderen.

Ga voor meer informatie naar: www.renault-trucks-oils.com