Vervangings-onderdelen, Services

Renault Trucks Service Commitments

Maximale service, minimale stilstand

SERVICEKWATITEIT by SERVICEKWALITEIT

La qualité de service Renault TrucksDe servicekwaliteit van Renault Trucks

Minder dan 60 minuten voor het opstellen van een diagnose, zelfs zonder afspraak.

U kunt op ieder moment een erkende Renault Trucks reparatuer raadplegen voor welk probleem dan ook. U zult in de beste omstandigheden verwelkomd worden en de diagnose van uw voertuig zal in minder dan 60 minuten opgesteld worden.

 

Renault Trucks garageEen interventie in minder dan 120 minuten, ongeacht waar u bent, 24 uur per dag, 7 dagen per week

Het Renault Trucks-netwerk staat altijd voor u klaar, op elk moment en overal in Europa, of u zich nu in de buurt van uw erkende reparateur of aan de andere kant van het land bevindt. In minder dan 2 uur staat er een technicus klaar om u te helpen, een diagnose op te stellen en de pechverhelping in gang te zetten.

 

La qualité de service Renault TrucksEen interventieduur van minder dan 120 minuten: Renault Trucks voert de herstellingen op de dag zelf uit

Om uw voertuig niet te hoeven missen voor kleine reparaties verbindt uw erkende Renault Trucks reparateur zich ertoe om alle reparaties die binnen 2 uur gedaan kunnen worden op dezelfde dag uit te voeren.
Voor een reparatie van meer dan 8 uur stelt Renault Trucks een vervangende truck beschikbaar.

Als u in één van onze werkplaatsen gestrand bent en de reparatie niet binnen 8 uur uitgevoerd kan worden, stelt ons servicepunt u een vervangende truck beschikbaar (onder voorbehoud van beschikbaarheid)

In the unlikely event that you are grounded at one of our workshops and the down time with the breakdown will be longer than 8 hours, our service-points will offer you a ‘replacement truck’.