USED TRUCKS

USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS

DE GARANTIE VAN RENAULT TRUCKS ALS HET GAAT OM TWEEDEHANDS VOERTUIGEN

Als fabrikant geeft Renault Trucks kwaliteitsgarantie, zodat u verzekerd kunt zijn van robuuste vrachtwagens met een lange levensduur. Wij denken met u mee en staan u terzijde met een uitstekende service en een netwerk van vakbekwame medewerkers.


TWEEDEHANDS VRACHTWAGENS: DE BESTE AANBIEDINGEN

ONZE KWALITEITSBELOFTE

Vrachtwagens geïnspecteerd door professionals.
Iedere tweedehands vrachtwagen die door Renault Trucks wordt verkocht, werd volledig geïnspecteerd aan de hand van een checklist met 200 controlepunten. Deze inspectie volgt de standaardprocedures van de fabrikant en wordt uitgevoerd door getrainde vakmannen: een grondige controle die de robuustheid en prestaties van uw tweedehands voertuig ook op langere termijn garandeert.

 

Technologisch geavanceerde tweedehands voertuigen.
Met iedere tweedehands vrachtwagen van Used Trucks by Renault Trucks geniet u van de allernieuwste compatibele technologieën: zo haalt u het maximum uit uw occasie vrachtwagen van Renault Trucks, zowel tijdens zijn gebruik als wanneer u hem doorverkoopt.

 

SERVICEVERLENING OP MAAT VOOR UW VOERTUIG

Voor uw tweedehands vrachtwagen geniet u van een uitgebreide reeks diensten, afgestemd op uw behoeften. Deze kunt u ofwel meteen bij de aanschaf kiezen of later bij uw Renault Trucks-dealer.
Renault Trucks Selection, Financiering, Optifuel Solutions, Optifleet..., alle aangeboden diensten stellen u in staat geld te besparen en tijd te winnen, of eenvoudigweg de accessoires toe te voegen die noodzakelijk zijn voor uw activiteit.

Dienstverlening op maat voor uw gebruikte voertuig >

ALLE DAGEN BESCHIKBAAR EN ALTIJD DICHTBIJ

Via het gecertificeerde netwerk USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS en ons platform used.renault-trucks.com, heeft u toegang tot een ruime keuze aan kwaliteitsvoertuigen.

Ga voor een overzicht van alle gecertificeerde tweedehands voertuigen van Used Trucks by Renault Trucks naar www.used-renault-trucks.com. Daar vindt u een uitgebreid assortiment tweedehands bakwagens en trekkers voor uiteenlopende toepassingen: koeriersdiensten, regionaal en internationaal transport, vervoer van partijgoederen, wegvervoer, tankwagens, kiepwagens, voertuigen voor bouwplaatsen en voor de bevoorrading hiervan, koeltransporten, enz.

 

Dankzij het Renault Trucks-netwerk geniet u van een dagelijkse ondersteuning in de buurt en van een op uw behoeften afgestemde begeleiding.

Uw tweedehands vrachtwagen wordt erkend door meer dan 1500 servicepunten wereldwijd, voor een snelle en efficiënte service, waar u zich ook bevindt. Onze gespecialiseerde professionals beschikken over uitstekende apparatuur, aangepast aan de technologie van uw voertuigen, en zijn getraind op het gebied van nieuwe producten en nieuwe diagnosesoftware.

 

DE BELOFTEN VAN USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS:

- Transparantie van wat u koopt
- Gereviseerd volgens de normen van de fabrikant
- Gebruik van originele onderdelen
- Upgrade van het voertuig met de nieuwste beschikbare technologieën
- Voertuig erkend door het gehele netwerk
- 24/7-bijstand
- Voertuig efficiënt inzetbaar vanaf de eerste kilometer na aflevering

 

used.renault-trucks.com