Zij stapten reeds over op elektrisch rijden


 

10.08.2020

Stilte a.u.b., we leveren met de elektrische renault trucks d

 

  • De groep Delanchy, die zich specialiseert in de levering van verse producten, gebruikt een zuiver elektrische Renault Trucks D om de markt Lyon-Paul Bocuse te bevoorraden.

"Deze vrachtwagen kadert in ons jarenlange partnerschap met Renault Trucks en ons engagement naar onze klanten, onze medewerkers en meer in het algemeen de toekomstige generaties toe."

Joseph Delanchy, Voorzitter van de Delanchy-groep

 

02:00 uur

De chauffeur begint zijn werkdag met de volledig elektrische Renault Trucks D. Met dit fluisterstille voertuig kan hij ’s nachts gespreid leveren in het stadscentrum, zonder de omwonenden te storen.

02:30 uur

De chauffeur zorgt voor het laden en lossen van zijn voertuig. Dat duurt ongeveer twintig minuten.

04.00 uur

Het 13 ton zware voertuig verlaat het distributieplatform van de Delanchy-groep in Corbas net buiten Lyon voor zijn eerste ronde. Hij levert vis en schaaldieren en andere verse producten zoals vlees en kaas aan de markt Lyon-Paul Bocuse

07:30 uur

Na een pauze van 45 minuten wordt het voertuig volgeladen voor de tweede leveringsronde. Met een laadruimte voorzien van temperatuurregeling en een koelgroep kunnen bederfbare voedingsmiddelen in optimale omstandigheden worden vervoerd om hun kwaliteit te behouden.

11:00 uur

Einde van de ronde. De wendbare en krachtige, zuiver elektrische Renault Trucks D stelt de bestuurder in staat om in alle vertrouwen het stadsverkeer te trotseren en gemakkelijk zijn laad- en leveringspunten te bereiken. Ook behoudt hij de luchtkwaliteit aan de loskade van de markt Lyon-Paul Bocuse, een kleine ondergrondse ruimte

 

 

RENAULT TRUCKS D EN D WIDE Z.E. : EEN NIEUWE GENERATIE IN 2019

Deze zomer onthulde Renault Trucks de tweede generatie van al zijn elektrische voertuigen. Renault Master Z.E., Renault Trucks D Z.E. en Renault Trucks D Wide Z.E. vormen een compleet gamma voertuigen van 3,1 tot 26 ton, bestemd voor alle stadstoepassingen. Met een rijbereik van 120 km voor de Master, tot 200 kilometer voor de Renault Trucks D Wide en tot 300 kilometer voor de Renault Trucks D, kunnen deze voertuigen hun missie feilloos afwerken. Ze rijden bovendien fluisterstil en kunnen dus op elk uur van de dag en nacht worden ingezet voor leveringen in steden, waarbij alsmaar meer aandacht wordt besteed aan de rust van de bewoners. Renault Trucks D Z.E. en Renault Trucks D Wide Z.E. zullen van de band rollen in de fabriek van Blainville-sur-Orne en komen in 2019 op de markt.